KVK : 58848231 info@parkago.com

Over ons

Parkago is het nr. 1 vergelijk platform in de luchthaven parkeer branche. Sinds 2013 zijn wij actief met het vergelijken en beoordelen van parkeerplaatsen op Schiphol.
Inmiddels is Parkago actief in meerdere landen met het vergelijken en beoordelen van parkeerplaatsen. Ons team bestaat uit 3 vaste medewerkers en 2 ZZP’ers.
Prijzen kunnen enorm verschillen van elkaar, daardoor zal een besparing al gauw oplopen tot vele euro’s.

Wat biedt Parkago?


Doelstelling en visie

Parkago gaat voor duurzaamheid. Samenwerkingen voor de lange termijn genieten onze voorkeur. Stabiele vooruitgang en doorontwikkeling maken Parkago een stabiele factor in een zeer bewegelijke markt.
Samen werken aan de toekomst, dat is de sleutel tot succes. Een eerlijke deal voor elke partij.

Onze principes

Parkago streeft openheid en eerlijkheid na. Al de informatie zoals prijzen en kenmerken van de parkeerplaatsen zijn correct en accuraat.
Parkago heeft regelmatig contact met de parkeerbedrijven om wijzigingen en boekingen door te nemen. Parkago houdt zich aan deze principes en derhalve zijn er ook parkeerbedrijven niet toegelaten tot de portefeuille.

Parkago Certified

Wij hebben een eigen keurmerk ontwikkeld voor interne doeleinden om zo de verschillende parkeerbedrijven te kunnen beoordelen op prijs, ligging en service. Elke parking dient een minimale score te halen om toegelaten te worden tot de website. Is een parking toegelaten op de website, dan betekent dit niet dat een parking er voor altijd zal opstaan. Mochten er veel klachten ontvangen worden, dan gaan wij in gesprek met de betreffende parking om naar een oplossing te zoeken. Indien de klachten blijven aanhouden houden wij ons het recht voor om na 3 keer in contact te zijn getreden met het parkeerbedrijf de parking niet meer te tonen
Naast de parkeerbedrijven pagina, waar u extra informatie kunt vinden met betrekking tot de parking is er ook de mogelijkheid om de aanbieders te vergelijken op prijs, service en extra opties.

Parkago certified

 

 

 

 

 

Samenwerkingen

Naast het faciliteren van boekingen en het vergelijken van de prijzen is Parkago ook actief in diverse andere gelieerde samenwerkingen. Heeft u een interessant voorstel?
Neem contact met ons op.

Promotionele activiteiten

Door het deelnemen aan de vakantiebeurs proberen wij het vergelijken van parkings bij of op de airport beter onder de aandacht te brengen. Door het benaderen van de verschillende aanbieders van parkeerplaatsen proberen we voor de bezoekers leuke acties en kortingen te bedingen. Elk jaar wordt er een thema aan de beurs gehangen en staan er verschillende touroperators, reisorganisatie en alle aanverwanten organisaties aan de reiswereld verdeeld per werelddeel over de verschillende hallen. Dit is de grootste beurs gerelateerd aan vakantie, waar jaarlijks zo’n 100.000 bezoekers opzoek gaan naar de juiste deal.

(Foto: vakantiebeurs te Utrecht)

Vakantiebeurs